ALAPcsomag FÖLDKEVERÉKKEL és KENDERMATRACCAL

Ezzel a csomaggal kipróbálhatod, milyen mikrozöldet növeszteni földkeveréken és kendermatracon.

Ebben az alapcsomagban mindent megtalálsz, hogy azonnal elkezdhess szuperegészséges, finom RETEK, FODROS KEL, BROKKOLI és BORSÓ mikrozöldeket növeszteni VEGYSZERMENTESEN az ablakpárkányodon.

Mindent megtalálsz a csomagban,  amire szükséged lesz a sikeres növesztéshez:

  • 4 szett műanyag tálcát alátéttel,
  • szükséges mennyiségű kendermatracot és földkeveréket,
  • 4 fajta mikrozöld magot,
  • lépésről-lépésre útmutatót.

Amennyiben szeretnél, csomagolunk mellé egy 100ml-es vízpermetezőt (ára 250 Ft), amire az első néhány napban szükséged lesz a magok nedvesen tartásához.

Kategória:

Leírás

Mit tartalmaz az ALAP csomag FÖLDKEVERÉKKEL és KENDERMATRACCAL?

  • 4 db ültetőtálca szettet (tálca+alj);
  • 4 fajta mikrozöld magot (FODROS KEL, BORSÓ, BROKKOLI, RETEK);
  • annyi KENDERMATRACOT és FÖLDKEVERÉKET, amennyire szükséged lesz a növesztéshez;
  • lépésről-lépésre útmutatót.
  • Amennyiben szeretnél, csomagolunk mellé egy 100ml-es vízpermetezőt (ára 250 Ft), amire az első néhány napban szükséged lesz a magok nedvesen tartásához.

MIÉRT GARANTÁLJUK, HOGY SZERETNI FOGOD MIKROZÖLD CSOMAGJAINKAT?

 

EGYSZERŰ ÉS GYORS – Nem kell hozzá kert, csak egy világos ablakpárkányra van szükséged. Öntsd a kimért földet a csomagban található tálcába, nedvesítsd meg, szórd rá a magot, kövesd a mellékelt útmutató tanácsait és 10-12 nap múlva már vághatod is a saját, friss mikrozöldedet. Ennyire egyszerű!

VEGYSZERMENTES –  A vegyszermentes vagy BIO minősítésű magok és a BIO tőzeg alapú földkeverék garantálják a vegyszermentes növesztést.

SZUPER EGÉSZSÉGES – Kutatások támasztják alá, hogy ezek a kicsi növények igazi vitaminbombák és ásványi anyaguk is magas. Például a vöröskáposzta mikrozöldben a kifejlett káposztához képest 40-szer több E-vitamin, 6-szor több C-vitamin és 69-szer több K-vitamin van.

KÖRNYEZETBARÁT – Elég az ablakpárkányodhoz lépned és frissen vágnod a saját növesztésű mikrozöldből, ha friss, vegyszermentes zöldre van szükséged valamilyen étel mellé. Nincs pazarlás, csomagolás, környezetszennyezés.  

EGYEDI és HASZNOS AJÁNDÉK – Biztos lehetsz a sikerben, ha ezt ajándékozod. Hasznos, környezetbarát ajándék férfinak, nőnek, gyereknek, idősnek egyaránt.

További információk

Tömeg 1000 g