Koriander ültetőcsomag

Ezzel a csomaggal gyerekjáték lesz friss koriandert növesztened egész évben. És még kert sem kell hozzá… ha van egy világos ablakpárkányod.

Ha szereted a koriandert és neked is gondot okoz a beszerzése, akkor ez az ültetőcsomag neked való.

A speciális (Magyarországon csak nálunk kapható!) koriander magok gyorsan és magas százalékban csíráznak, így a friss koriander növesztése garantált siker lesz.

A vegyszermentes koriandermagokból kb. 2-3 hét alatt növeszthetsz koriander mikrozöldet, amit hetekig is eltarthatsz az ablakpárkányodon.

Görgess lejjebb és a lenti leírásban megtalálod, mit tartalmaz az ültetőcsomag.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Ezek a speciális (felezett) koriandermagok koriander mikrozöld növesztéséhez alkalmasak, de “normás” korainder fűszert is növeszthetsz belőlük.  Ezek magok gyorsabban csíráznak, mint az egész koriandermagok, koriander mikrofűszert akár 2 hét alatt is növeszthetsz.

A koriander mikrozöldet intenzív korainder íz jellemzi, a zsenge korianderzöld hetekig az ablakod dísze lehet és mindig lesz kéznél friss koriandered.

A vegyszermentes koriandermagokból kb. 2-3 hét alatt növeszthetsz koriander mikrozöldet egész évben az ablakpárkányodon.

Ebben az ültetőcsomagban mindent megtalálsz, amire szükséged lesz a sikeres növesztéshez:

Amennyiben szeretnél, csomagolunk mellé egy 100ml-es vízpermetezőt (ára 250 Ft), amire az első néhány napban szükséged lesz a magok nedvesen tartásához.

A tálcákat csak egyszer kell megvenned, utána bármikor használhatod koriander vagy más mikrozöldek növesztéséhez.

További információk

Tömeg 1000 g