PRÉMIUMcsomag KENDERMATRACCAL

Nem szeretnél földdel bíbelődni a növesztésnél? Tudtad, hogy kenderMATRAC-on is növeszthetsz mikrozöldeket egyszerűen, vegyszermentesen?

Ebben az alapcsomagban mindent megtalálsz, hogy azonnal elkezdhess szuperegészséges, finom FODROS KEL, BROKKOLI, VÖRÖSKÁPOSZTA és RETEK mikrozöldeket növeszteni VEGYSZERMENTESEN az ablakpárkányodon.

Mindent megtalálsz a csomagban,  amire szükséged lesz a sikeres növesztéshez:

  • 2 szett ELHO ültetőtálcát alátéttel (24cm*17cm) ,
  • annyi kenderMATRACOT, amire szükséged lesz dupla növesztéshez,
  • 4 fajta mikrozöld magot,
  • lépésről-lépésre útmutatót.

Amennyiben szeretnél, csomagolunk mellé egy 100ml-es vízpermetezőt (ára 250 Ft), amire az első néhány napban szükséged lesz a magok nedvesen tartásához.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Mit tartalmaz az PRÉMIUM csomag KENDERMATRACCAL?

  • 2 db  ELHO ültetőtálca szettet (tálca+alj)(24cm*17cm);
  • 4 fajta mikrozöld magot (FODROS KEL, VÖRÖSKÁPOSZTA, BROKKOLI, RETEK);
  • annyi KENDERMATRACOT, amennyire szükséged lesz DUPLA növesztéshez;
  • lépésről-lépésre útmutatót;

MIÉRT GARANTÁLJUK, HOGY SZERETNI FOGOD MIKROZÖLD CSOMAGJAINKAT?

 

EGYSZERŰ ÉS GYORS – Nem kell hozzá kert, csak egy világos ablakpárkányra van szükséged. Öntsd a kimért földet a csomagban található tálcába, nedvesítsd meg, szórd rá a magot, kövesd a mellékelt útmutató tanácsait és 10-12 nap múlva már vághatod is a saját, friss mikrozöldedet. Ennyire egyszerű!

VEGYSZERMENTES –  A vegyszermentes vagy BIO minősítésű magok és a BIO tőzeg alapú földkeverék garantálják a vegyszermentes növesztést.

SZUPER EGÉSZSÉGES – Kutatások támasztják alá, hogy ezek a kicsi növények igazi vitaminbombák és ásványi anyaguk is magas. Például a vöröskáposzta mikrozöldben a kifejlett káposztához képest 40-szer több E-vitamin, 6-szor több C-vitamin és 69-szer több K-vitamin van.

KÖRNYEZETBARÁT – Elég az ablakpárkányodhoz lépned és frissen vágnod a saját növesztésű mikrozöldből, ha friss, vegyszermentes zöldre van szükséged valamilyen étel mellé. Nincs pazarlás, csomagolás, környezetszennyezés.  

EGYEDI és HASZNOS AJÁNDÉK – Biztos lehetsz a sikerben, ha ezt ajándékozod. Hasznos, környezetbarát ajándék férfinak, nőnek, gyereknek, idősnek egyaránt.