A tavasz első zöldségei és gyümölcse – a spárga, eper, újburgonya, sárgarépa – már elérhetőek a piacokon. Mutatok néhány ötletet, hogyan lehet felhasználni ezeket a ízletes alapanyagokat salátákhoz. Egyszerű, gyorsan elkészíthető, tavaszi saláták találhatók a listában, bízom benne, hogy találsz közöttük kedvedre valót és kipróbálod valamelyiket.

A részletes recept leírásokhoz és hozzávalókhoz kattints a gombra.

 

  1. Kecskesajtos spenót saláta eperrel citromos öntettel

  2. Zöldsaláta körtével, pirított dióval mézes-mustáros öntettel

  3. Francia sárgarépa-saláta mikrozölddel

  4. Salátaöntet eperből

  5. Burgonyasaláta retekkel mustáros öntettel

  6. Újburgonya saláta spárgával és zöldborsóval

  7. Újburgonya saláta tzatzikivel