A család összes tagja nagy turmix rajongó, igyekszem gyakran kísérletezni a különböző összetevőkkel. Ezt a fodros kel-körte zöld turmixot mindenki (még a gyerekek is !) imádták, így biztosan bekerül a családi receptkönyvbe.

Próbálok a turmixokhoz olyan alapanyagokat használni, amik kéznél vannak (például a saját növesztésű, vegyszermentes mikrozöldjeimet). A fodros kel mikrozöld, a zöldborsó és brokkoli mikrozöld kiváló zöld turmixokhoz, jól variálhatóak különböző gyümölcsökkel (almával, körtével, ananásszal, piros gyümölcsökkel stb.) és garantáltan finom a végeredmény.

Természetesen “normál” fodros kelből is elkészíthető, arra figyelj, hogy a vastag szárát távolítsd el felhasználás előtt.

HOZZÁVALÓK

1 marék bébi spenót

1 marék fodros kel (mikrozöld vagy normál levél)

1/2 körte

1 ek méz (elhagyható)

2-3 dl narancslé (vagy mandulatejjel is finom)

1 kicsi banán (elhagyható)

ÍGY KÉSZÍTSD EL

Tedd a hozzávalókat a turmixgépbe ( ha nem fér bele egyszerre, akkor adagonként) és turmixold kb. 30 másodpercig. Frissen fogyaszd vagy fogyasztásig tárold hűtőben.

 

Kedves Látogató!

Webáruházunk zavartalanul üzemel, amíg a futárszolgálatok működése nincs korlátozva. A  megnövekedett rendelésszám miatt a rendelések feldolgozása a szokásosnál 2-3 nappal többet vesz igénybe ebben az időszakban.

FONTOS! A Foxpost-os rendeléseket márc.22., 20 óráig tudjuk fogadni, ezután a FOXPOST szállítási lehetőséget átmenetileg felfüggesztjük.

A magokkal kézzel közvetlenül nem érintkezünk a csomagolás során, mivel egy automata csomagológép végzi a magok adagolását.