HOZZÁVALÓK
A salátához:
2 csirkemell filé
1 ek mexikói fűszerkeverék
2 ek olaj
2 nagy marék vegyes mikrozöld saláta (zöldborsó, napraforgó, brokkoli, fodros kel stb.)
1 konzerv vörösbab, lecsepegtetve
1 közepes uborka, kockára vágva
2 paradicsom, kisebb darabokra vágva
1 lilahagyma, felkarikázva
1 konzerv kukorica, lecsepegtetve
Az öntethez:
4 ek joghurt
só, bors ízlés szerint
1 ek olívaolaj
fél lime frissen facsart leve
1 marék friss koriander mikrozöld
ÍGY KÉSZÍTSD EL
- Keverd össze az olajat a mexikói fűszerkeverékkel, majd tedd hozzá a vékony csíkokra vágott csirkemellet és keverd alaposan össze.
- Egy serpenyőben közepes lángon pirítsd meg a csirkemell csíkokat.
- Az öntet hozzávalóit keverd össze egy tálban.
- Egy nagyobb tányéron helyezd egymás mellé a saláta hozzávalóit és sült csirkemellet, majd tálalás előtt locsold meg a joghurtos öntet ⅔-val.
- Tálald a maradék öntettel.