LEGYEN A SALÁTÁZÓ VISZONTELADÓI PARTNERE!

 

Amennyiben bioboltja, reformélelmiszereket árusító üzlete, élelmiszerüzlete, ajándékboltja vagy gyógyszertára van ill. természetgyógyász, dietetikus, életmód tanácsadó, legyen a SALÁTÁZÓ értékesítési partnere.

Partnereink az alábbi előnyöket élvezhetik:

  • Szabadon választhatnak a teljes, folyamatosan bővülő termékpalettáról. Jelenleg 4 fajta ültetőcsomag és 14 fajta vetőmag közül választhatnak, minden mag és ültetőcsomag egységes arculattal és csomagolással van ellátva.
  • Partnereink kedvező beszerzési árakon vásárolhatnak. A minimum rendelési összeg 10.000Ft, 30.000Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítást biztosítunk.
  • Egyszerű, gyors rendelés és vásárlás webáruházon keresztül egy egyszerű regisztrációs folyamat után. Banki átutalás/utánvét/bankkártyás fizetési lehetőségek a webáruházban.
  • Regisztrált partnereinket feltüntetjük a PARTNEREINK listájában pontos elérhetőséggel ill. megjelennek hírleveleimben, FB oldalamon.
  • A termékfotókat, termékleírásokat megosztjuk, ha termékeinket a honlapjukon is szeretnék megjelentetni.
  • A mikrozöldek felhasználási lehetőségeiről folyamatosan tanítjuk a piacot a Facebook-on, Facebook videókon, Instagramon, a blogon, hírlevélen és influencereken keresztül. Rendszeres promóciós kampányokat szervezünk, amiben partnereink is igény szerint részt vehetnek.

Ha szeretne viszonteladóként regisztrálni, kérem töltse ki adataival a REGISZTRÁCIÓS űrlapot. Kitöltéshez kattintson ide: REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP.

A regisztráció után néhány órán belül emailben megkapja a belépéshez szükséges adatokat, ezután elküldjük az aktuális viszonteladói árlistát ill. küldheti is a rendelését a webshopon keresztül.

Ha további kérdései lennének, várjuk jelentkezését az info@salatazo.hu email címre vagy a 06 30 500 29 11-es telefonszámon.